Hulp gevraagd

VAKANTIE, dé tijd van het jaar waar elke student naar uitkijkt na een vermoeiende examenperiode. Ik weet dat de vakantie nog niet voor alle studenten is aangebroken, vele studenten zijn nog bezig met die vermoeiende examens. Ik wens jullie heel veel succes en blijf steeds in jezelf geloven!

Omdat het vakantie is, heb ik dus genoeg tijd om te kunnen genieten van vrije tijd, en kan ik weer leuke blogpostjes posten. Maar daarvoor heb ik jullie hulp nodig. Op onderstaande foto zien jullie allerlei spulletjes die ik de voorbije blokperiode heb aangeschaft, zie je iets waarvan je denkt “oh daar wil ik wel wat meer info over” laat het mij dan zeker weten in een reactie hieronder. Hetgeen dat het meeste succes heeft, en dus het meest gevraagd is, zal ik als eerst onder handen nemen om een leuke informatieve blogpost over te schrijven.

Denk je nog aan een product waar je heel graag informatie over wil, maar hier niet op staat?
Laat het je zeker niet tegen houden om het ook te vermelden, want het is vakantie, en morgen ga ik de vakantie al stevig inzetten en nog eens shoppen. Ik kan dus zeker jullie gekozen product aankopen en een review over posten. Laat jullie maar eens goed gaan, wie weet leer ik producten van jullie kennen.

Productjes 2

 

P.S.: Ook wil ik graag weten of jullie geïnteresseerd zijn in lookbooks of video’s waar ik bepaalde producten review, laat het mij allemaal weten in een reactie.

xoxo

4 Replies to “Hulp gevraagd”

  1. Lidia Van de Ven zegt: Beantwoorden

    Zit er iets tussen om die vreselijke blok-wallen weg te werken? ?

    1. Neen want heb er zelf geen remedie op 🙁 het enige wat werkt is veel slapen en veel water drinken!

  2. Bobbi Brown! 😀 wat heb je daar precies van gekocht? En bevalt het je? Groetjes!

    1. Oh super! Een van deze zal ik deze blogpost zeker schrijven! 😀

Geef een reactie